Yhteystiedot

Kirsi ja Reijo Tanskanen
Kontiolahti
p. 0400 437 953/Kirsi
p. 0400 271 597/ Reijo
kirsunkennel(at)gmail.com

Omat koirat

Tulimaan Ego  "Rambo"

 

Rambo tai suomalaisittain Raimo on hyväluonteinen uros. Rambo rakastaa rapsutuksia. Rambo on valloittanut monen ihmisen sydämen välittömällä olemuksellaan. Rambo harrastaa näyttelyitä ja tokoa.

rambo_8338.jpg

 

Zorrazo Blanca Nieves "Elsa"

Elsa on luonteeltaan pidättäytyvä vieraita kohtaan, mutta kun on tuttavuutta tehty pidemmän aikaa, valkean karvapeitteen alta paljastuu mitä lempein perro neiti. Elsa on myös oppivainen ja halukas työskentelemään ihmisen kanssa.

elsa.jpg

 

Ferdores Dandelion "Mette"  on ihmisystävällinen, mutta on tarvinnut johdonmukaisen koulutuksen.  Meten kanssa on harrastettu vepeä, näyttelyitä ja agilityä. Metellä on pennut Ferdores G-pentueessa ja Kirsun E-pentueessa. Tällä hetkellä Mette on eläkkeellä ja viettää eläkepäiviä Joensuulaisessa perheessä.

mette.jpg

 

Kirsun Ardore "Selma"

Selma on on avoin ja iloinen tyttö. Selma on Elsan ensimmäisestä pentueesta. Selma harrastaa agilityä ja näyttelyitä. Selman kanssa on kokeiltu mejää.

selma.jpg

 

 

 

Sijoituksessa olevat nartut:

Fecierta Ambassador of Hope

Kirsun Zest for Life

Tulimaan Faith Arises

Sijoituksessa olevat urokset:

 

Kirsun Cosmobolita "Bablo"

 

Bablo on nuori espanjanvesikoira uros. Bablo on alkuun hiukan pidättyväinen, mutta kun saa rauhassa tutustua nuuhkimalla ihmiseen, Bablosta saa ikuisen kaverin. Bablo harrastaa sienten etsimistä, metsästystä ja näyttelyitä.

012.jpg